Nyheter

Vi knyter ihop säcken och blickar framåt!

Posted by:

DSC_0485

Det tog längre tid än vi hade hoppats att få alla bitar på plats efter förra årets Hosjö Open. Nu är det dock gjort och vi kan konstatera att 17 138 kronor skänks till kampen för att rädda Hosjön.

Som bekant valde Hosjö Open att 2016 stötta Malmabygdens vattengrupp, MVG, och deras arbete med att förhindra att Hosjön drabbas av övergödning. Läs mer om deras arbete här.

Precis som vanligt blev responsen från sponsorer, spelare och publik enorm och med deras hjälp lyckades vi samla in såpass mycket pengar att vi kan skänka 17 138 kronor till MVG.

– Det känns jättebra! Det här bidrar till att vi kan förverkliga det hela, det är droppen som får bägaren att rinna över och vi kan med gott samvete och trygghet i botten köra igång, säger Kurt Lindström som är en av de engagerade i MVG.

Arbetet med att skapa två dammar vid inflödet till Hosjön beräknas inledas under 2017.

– Vi är glada över alla bidrag vi får, speciellt det här som är ifrån bygden, säger Kurt Lindström.

Vi från Hosjö Opens sida känner stor glädje och stolthet över att kunna bidra till arbetet med att bevara Hosjöns hälsa.

Nu när vi klivit in i år 2017 är det snart dags att inleda förberedelserna inför årets evenemang. Redan nu kan vi meddela att det kommer att tillkomma en ny klass i turneringen, en klass som är vigd åt företag. Mer information kring det kommer, men redan nu kan ni börja formera laget från just ert företag.

0


About the Author:

Ordförande för Hosjö Open.

Add a Comment