Nyheter

Så blir årets efterfest!

Posted by:

529968_10150933668961152_1780524651_n

 

En briljant musicerande trio med lokal koppling och en samspelt DJ-duo med dansgaranti. Det är vad som väntar på Hosjö Opens After Beach 2015! 

Det har tagit lite tid för alla bitar att falla på plats för årets After Beach-fest. Men nu tycks det mesta vara klart. Festligheterna arrangeras i år till störst del av Dunkers Idrottsförening, men föreningen Hosjö Open har naturligtvis en stor del i arrangemangets utformning.

De senaste åren har festen varit belägen vid Malmaparken, år blir det någonting nytt. Omväxling förnöjer heter det och i år kommer After Beach hållas vid Malmabacken. Upplägget är dock det samma, ett stort tält med musik, dans och kärlek. Lägg därtill kompletterande öl- och mattält så har ni ingredienser för en briljant avrundning av Hosjö Open 2015!

Livemusiken står i år Jona & The Flood för, ett band som vi har sett förr på Hosjö Opens After Beach-scen. Trion består av Malmköpingssonen Christian Hagen, Eskilstunafostrade Johan Andersson samt Strängnäsbördige David Ode. De kommer börja spela redan vid 17-tiden när menyerbjudandet inleds (mer om det längre ner). Jona & The Flood har spelat flitigt runt om i Sörmland och Uppland de senaste åren. En månad efter årets Hosjö Open släpper bandet sin första EP och vi är grymt tacksamma över att de åter vill ställa upp och underhålla på After Beach!

DJ-båset kommer i år sammas av Nikolas Kanting och Beat This. Bakom artistnamnen döljer sig Stockholmsduon Niklas Kamateros och Anna Eklöf. Den sistnämnde är dock uppvuxen i Malmköping och kommer således få spela på sin forna hemmaplan. Såväl Nikolas Kanting som Beat This spelar frekvent på klubbar runt om i Stockholm och på andra dansanta tillställningar. Duon kommer växla, blanda och ge under kvällen och natten och se till så att alla närvarande förr eller senare hamnar på dansgolvet. Här utlovas glädjegaranti!

Det finns all anledning till att komma tidigt till årets After Beach. Festligheterna ligger på vägen till och från Hosjö Open-turneringen och om man tar vägen förbi After Beach-området direkt efter avslutad turnering kan man ta del av det menyerbjudande som gäller mellan klockan 17 och 20. Då kommer dessutom, som redan nämnts, Jona & The Flood att underhålla. Menyn och alla annan information finner ni på postern nedan. Kom ihåg att det endast är kontant betalning som gäller under kvällen.

Ses där!

hosjoopen_2015_after_beach kopia

0


About the Author:

Ordförande för Hosjö Open.

Add a Comment