Nyheter

Hosjö Open 2017 ställs in!

Posted by:

Hosjö Opens styrelse har fattat det tunga beslutet att ställa in årets turnering. De enskilt största orsakerna är för få anmälda lag och för lite tid.

Hosjö Open har genomförts varje år sedan 2005 och den 22 juli i år var den 13:e upplagan av turneringen planerad att arrangeras. Nu står det klart att evenemanget ställs in.

Trots efterlysning av lag för två veckor sedan har inte anmälningarna droppat in i den grad som vi arrangörer hade hoppats på. Med knappt tre veckor kvar innan tänkt turneringsdatum är endast nio herrlag, ett damlag och inget företagslag anmält.

Visst hade vi kunnat jaga lag och sponsorer in i det sista och säkert kunnat pussla ihop en turnering även i år, men det är inte så vi vill att Hosjö Open ska vara. Hosjö Open ska vara en fest, det ska finnas en förväntan, ett sug och en vilja. Den har tyvärr inte riktigt visat sig i år från varken omgivningen eller, kanske framför allt, från oss arrangörer. Vi ser detta som en tydlig signal på att det är dags att ta ett break.

För att dra runt ett ideellt arrangemang likt Hosjö Open krävs mycket engagemang, energi och inte minst tid. Det har vi tyvärr saknat i år.

Vi är mycket tacksamma för de som har anmält lag och till de sponsorer som stöttat oss och vi beklagar att det kom till detta. Förhoppningen från vår sida är att ni kan styra upp något eget i det tomrum som nu uppstår. Scenen är er!

Om detta är det definitiva slutet på en era eller ett tillfälligt uppehåll får framtiden utvisa. Må er sommar bli fortsatt fröjdefull!

Mvh
Hosjö Opens styrelse

0


About the Author:

Ordförande för Hosjö Open.

Add a Comment