Nyheter

Gör som Lars Vegas Trio!

Posted by:

photo (1)

Många är det som visar sitt stöd för Hosjö Open och kampen mot cancer. Bland dessa finns, förstås, det eminenta bandet Lars Vegas Trio!

Hosjö Opens ordförande var nyligen i Östersund för att sprida folkfestens kärleksfulla budskap. Självklart fick Hosjö Open stöttning från den Jämtländska världsbandet Lars Vegas Trio som genomförde jubileumsföreställningar på Storsjöteatern i Östersund.

Gör som Lars Vegas Trio och visa ditt stöd för Hosjö Open och bidra i kampen mot cancern. Hosjö Open skänker årligen (sedan 2009) en betydande del av sitt överskott till välgörande ändamål. Det ser vi som föreningens stora drivkraft. Målsättningen är att förena lokalt engagemanget med globalt bidrag.

För Hosjö Open känns det självklart att i år skänka vårt överskott till Beachvolley MOT Cancer. Alla känner vi någon som har drabbats av sjukdomen. Det kan röra sig om en familjemedlem, vän eller bekant. Det här är vårt sätt att bidra och visa vårt stöd till vår vän Stefan och alla andra som går en kamp mot cancern.

Du kan på flera sätt vara med och bidra!

0


About the Author:

Ordförande för Hosjö Open.

Add a Comment