Nyheter

LAGEN 2019

Posted by:

2016-års laguppställning.

Laguppställningen för Hosjö Open 2019 är spikad. Här har ni alla 27 lagen!

HERRKLASSEN:

Gubbarna
Leif Hendelmo, 58, Skogstorp.
Rigo Derler, 58, Eskilstuna.
Peter Hellberg, 54, Strängnäs

Loongas Änglar 2.0 
Hampus Nordling, 28, Eskilstuna.
Emil Sjöstrand, 30, Flen.
Albin Netzell, 18, Malmköping.

P12:or i toppform
Philip Woelms, 29, Malmköping.
Lucas Bengtsson, 21, Eskilstuna.
Adam Zetterström, 21, Linköping.

Chanslösa
Lennart Johansson, 30, Dunker.
Manuel Walter, ...

Läs mer →
0

Hosjö Open är tillbaka – följ oss på Facebook!

Posted by:

Vi är extremt glada över att Hosjö Open är tillbaka efter två års uppehåll! Den 6 juli genomförs folkfesten vid Hosjöbadet. Den mesta information hittar ni här på hemsidan, på grund av vissa tekniska problem har tyvärr inte genvägarna nedan samt årets sponsorer gått att uppdatera. Vi kommer informera om allt kring turneringen här, men ni följer oss bäst via vår Facebooksida! 

Läs mer →
0

Hosjö Open 2017 ställs in!

Posted by:

Hosjö Opens styrelse har fattat det tunga beslutet att ställa in årets turnering. De enskilt största orsakerna är för få anmälda lag och för lite tid.

Hosjö Open har genomförts varje år sedan 2005 och den 22 juli i år var den 13:e upplagan av turneringen planerad att arrangeras. Nu står det klart att evenemanget ställs in.

Trots efterlysning av lag för två veckor sedan har inte anmälningarna droppat in i den grad som vi arrangörer hade hoppats på. Med knappt tre veckor ...

Läs mer →
0

Klockslaget då beslutet fattas

Posted by:

Som vi redan har informerat om kommer beslutet om Hosjö Open genomförs i år eller ej fattas söndagen den 2 juli. Nu har styrelsen beslutat att sätta 12.00 som sista anmälningstid – för att därefter ta ett gemensamt beslut.

Antalet anmälningar och intresserade sponsorer till Hosjö Open 2017 är skralt, minst sagt. Detta har redan ventilerats genom Hosjö Opens sociala medier. Nu har styrelsen satt en sista tid för att anmäla lag under den sista anmälningsdagen som är söndagen den 2 juli.

För ...

Läs mer →
0

Datum spikat – dags att anmäla lag!

Posted by:

IMG_0178

Årets Hosjö Open arrangeras en helg senare än vanligt. Dessutom tillkommer en helt ny klass – för företag. Anmäl ditt lag nu! 

Nej hörni, nu är det hög tid att blicka fram mot det som ger sommaren lite extra glans. Enligt vissa är det till och med det som gör livet värt att leva (to much?). Den smått legendariska folkfesten (om vi får säga det själva) ...

Läs mer →
0

Vi knyter ihop säcken och blickar framåt!

Posted by:

DSC_0485

Det tog längre tid än vi hade hoppats att få alla bitar på plats efter förra årets Hosjö Open. Nu är det dock gjort och vi kan konstatera att 17 138 kronor skänks till kampen för att rädda Hosjön.

Som bekant valde Hosjö Open att 2016 stötta Malmabygdens vattengrupp, MVG, och deras arbete med att förhindra att Hosjön drabbas av övergödning. Läs ...

Läs mer →
0

Rädda Hosjö Open!

Posted by:

IMG_7414

Med tio dagar kvar innan dörren för anmälningar till Hosjö Open 2016 är läget kritiskt. Antalet anmälda lag är alarmerande få, något som hotar turneringens existens.

Har Hosjö Opens dragningskraft svalnat? Är det dags att låta folkfesten gå i graven? Arrangörsstaben har motvilligt tvingats fundera i dessa dystra banor den senaste tiden.

Det finns en tradition av sena anmälningar till turneringen, men i år är ...

Läs mer →
0

Ny adress – samma sida!

Posted by:

DSC_0380

Hosjö Open har fått ny adress, i alla fall på nätet. Efter att ha haft en förlegad webbadress i ett och ett halvt år har nu ordningen återställts. 

I samband med att Hosjö Open lanserade sin nya webbsida för två år sedan gjorde adressen hosjoopen2014.com entré. Adressen kvarstod även fast 2014 tog slut, men nu har adressen fått sig en välbehövlig uppdatering. Numera återfinns vi, som synes, på hosjoopen.com.

Den gamla adressen finns kvar ...

Läs mer →
0

NYHET: Swisha ditt bidrag till Hosjö Open!

Posted by:

Swish-HO

Nya tider, nya sätt att bidra. Nu kan du stötta Hosjö Open genom att bara göra några klick på mobilen. 

Överskottet från årets Hosjö Open kommer att skänkas till Malmabygdens vattengrupp, MVG, och deras projekt som ska rädda Hosjön undan övergödning. Ett projekt vi tycker är just MVG.

Som vanligt sträcker vi ut en hand till alla som på något sätt vill bidra till vård ...

Läs mer →
0

Årets välgörenhetsprojekt: Rädda Hosjön!

Posted by:

HO-09-16

Kvalitén på Hosjön blir sämre och sämre för varje år. Sjön ligger av naturliga anledningar Hosjö Open varmt om hjärtat och årets välgörenhetsprojekt känns därför givet.

I många år har Malmabygdens Vattengrupp, MVG, med oro konstaterat att Hosjön tappat i kvalité, enligt Thomas Mähl, boende vid Hosjön och engagerad i MVG.
– De senaste åren har man kunnat se att kvalitén på sjön blivit ...

Läs mer →
0
Page 1 of 4 1234